Filter
Pris
Paket
816
821
926
811
837
928
865
921
918
802
869
866
935
850
937
879
852
938
931
804
La sustancia
880
797
820
867
929
864
881
803
842
833
835
819
849
810
Nyligen Har Lagt Till
Välkommen till Steroider i Sverige

Köp Steroider Online Sverige

Shop Steroider Online Sverige på vår hemsida

Nu kan du handla 24/7 på nätet!
Enlangvag.se samarbetar med en internationell sjöfart lösning för att få många av de bäst säljande produkter över hela världen för att erbjuda dig möjligheten att köpa steroider på nätet utan recept. Som en ledande onlineapotek ger dig möjlighet att köpa steroider på nätet på bra priser som specialiserat sig på att sälja Anabola steroider (i injicerbara liksom i oral form) och HGH Hormoner och peptider, Insulin, muskelavslappnande, antiöstrogen och antiaromatize, vikt (fett) förlust och andra anabolics, vi är glada över att kunna erbjuda dig samma stora produkter och funktioner som våra över hela världen kunder tycker om.

Om du är orolig för din personliga säkerhet och trygghet, oroa dig inte - du är säker med oss!

Alla paket levereras på ett tillförlitligt sätt att säkerställa maximal diskretion och leveransförmåga.

Vi levererar till Sverige, liksom till de flesta länder i Europa.

Beroende på var du befinner dig, kan vi skicka dig ett gratisprov av våra produkter.
Kontakta oss för mer information, men vänligen förstå att vi inte kan skicka
gratisprover till varje kund som vill köpa steroider på nätet.

Du ser din kompletta totala ordersumman i kassan. Ditt slutpris är garanterad till den kurs vid den tidpunkt du lagt din beställning, så du kommer inte att extra avgifter vid leverans.

Turinabol 10

Turinabol 10

Tillverkare: Alpha Pharma
Modellnummer: 561
Paket: 10 mg (50 tabletter)
La sustancia: Turinabol (4-Chlorodehydromethyltestosterone)
Tillgänglighet: I lager
Pris: 48.45€
Exkl. moms: 48.45€
Köpa Turinabol 10 Sverige
 
Oral Turinabol (4-Chlorodehydromethyltestosterone, som brukar kallas "OT" eller "T-bol") har nyligen upplevt en explosion av popularitet på grund av sin senaste (re) frisättning av British Dragon, och den efterföljande spelet uppföljning the-ledare som spelas av de flesta underjordiska laboratorier. Det har utvecklats av forskare i östra Tyskland, och är faktiskt Dianabol (en dehydro version av testosteron) med en 4-klor ändring. 4-klor ändring ses också på "Clostebol" även om det speciella läkemedlet saknar 1-2 dubbel kolbindningen som Dianabol och Turinabol har båda. 4-klor ändring faktiskt gör föreningen helt resistent mot enzymet aromatas, så att användarna jämställa typiskt T-bol till Dianabol, men utan vätskeansamling. Detta är en mycket bra jämförelse, faktiskt, även om det måste konstateras att vikt vunnits med detta läkemedel kommer att vara betydligt mindre än vad som vunnits med D-bol.
 
Turinabol 10 till salu Sverige
 
Likheterna är faktiskt ganska många, eftersom de har också båda har 17-alfa-alkylerade (en kolatom tillsattes vid den 17: e positionen) för att överleva den första passage genom levern, och därför vara oralt aktiva. Detta höjer naturligtvis leverenzymaktivitet. Om jag var att kvantifiera vinsterna man upplever från denna förening, skulle jag säga att det är halvvägs mellan Anavar och Dianabol, och därför ett perfekt komplement till antingen sammanslagningar eller skär cykler.
 
Billig Turinabol 10 till salu i Sverige
 
En annan intressant effekt av OT är att det förefaller att ha förmåga att reducera sex hormone binding globulin till andra steroider. Detta är viktigt eftersom det enzymet, när den är bunden till testosteron, gör den senare un-biotillgängliga. Detta kan också tyda på att OT kan ha synergieffekter med andra steroider, eftersom den har denna förmåga att minska SHBG och därmed frigöra mer testosteron för användning i kroppen, och hindra andra steroider från att bli bunden också.

Skriv en recension

Ditt namn:


Din recension:
Notera: HTML översätts inte!

Betyg:  Dålig             Bra

Fyll i koden som visas i bilden nedan: