Filter
Pris
Paket
816
821
926
811
837
928
865
921
918
802
869
866
935
850
937
879
852
938
931
804
La sustancia
880
797
820
867
929
864
881
803
842
833
835
819
849
810
Nyligen Har Lagt Till
Välkommen till Steroider i Sverige

Köp Steroider Online Sverige

Shop Steroider Online Sverige på vår hemsida

Nu kan du handla 24/7 på nätet!
Enlangvag.se samarbetar med en internationell sjöfart lösning för att få många av de bäst säljande produkter över hela världen för att erbjuda dig möjligheten att köpa steroider på nätet utan recept. Som en ledande onlineapotek ger dig möjlighet att köpa steroider på nätet på bra priser som specialiserat sig på att sälja Anabola steroider (i injicerbara liksom i oral form) och HGH Hormoner och peptider, Insulin, muskelavslappnande, antiöstrogen och antiaromatize, vikt (fett) förlust och andra anabolics, vi är glada över att kunna erbjuda dig samma stora produkter och funktioner som våra över hela världen kunder tycker om.

Om du är orolig för din personliga säkerhet och trygghet, oroa dig inte - du är säker med oss!

Alla paket levereras på ett tillförlitligt sätt att säkerställa maximal diskretion och leveransförmåga.

Vi levererar till Sverige, liksom till de flesta länder i Europa.

Beroende på var du befinner dig, kan vi skicka dig ett gratisprov av våra produkter.
Kontakta oss för mer information, men vänligen förstå att vi inte kan skicka
gratisprover till varje kund som vill köpa steroider på nätet.

Du ser din kompletta totala ordersumman i kassan. Ditt slutpris är garanterad till den kurs vid den tidpunkt du lagt din beställning, så du kommer inte att extra avgifter vid leverans.

Stanover 50

Stanover 50

Tillverkare: Vermodje
Modellnummer: 910
Paket: 50 mg (25 p-piller)
La sustancia: Oral Stanozolol (Winstrol)
Tillgänglighet: I lager
Pris: 41.65€
Exkl. moms: 41.65€
Köpa Stanover 50 Sverige
 
Stanover är ett syntetiskt derivat av det manliga hormonet testosteron.
    En av de unika med denna produkt är att stanozolol är en antagonist av progesteron. Detta gör det möjligt att sätta ned progestogen aktivitet av andra droger, i antal och aktivitet av androlone eller oxymetolon.
    Stanozolol finns i två former. Detta är injicerbar form och muntlig form, men i motsats till andra droger, det är inte skillnaden mellan injektionsform och muntlig form, som Stanover består av en vattenhaltig suspension. Om du är trött på frekventa injektioner, då kan du säkert dricka innehållet i flaskorna, i vetskap om att effekten skulle vara exakt densamma.
 
Stanover 50 till salu Sverige
 
    Stanover mycket dåligt och långsamt stabiliserar androgenreceptorer i muskelfiber. Det är därför idrottaren tar emot läkemedlet inte bör förvänta sig en enorm ökning av muskelmassa på kort tid. Även stanozolol, till skillnad från andra droger, inte omvandlas till östradiol och påverkas också av den kraftiga ökningen av massa. Men lokala injektioner leda till en betydande ökning av muskelgrupper, där injektionen gjordes uppnådde också en ökning av muskelmassan kommer att finnas kvar under lång tid. Om du inte är i precompetition tid och du kommer inte att behöva genomgå en dopingtest, då kan du säkert använda Stanover.
 
Sättet och doseringen av Stanover:
Detta läkemedel kan användas med eller utan måltid.
Eftersom stanozolol alkyleras till 17, är det giftigt för levern, och även kan skada prostata och håravfall, i fallet med högre mått administration.
Vanlig åtgärd är 3-5 cm i flaskor / vecka.
 
Billig Stanover 50 till salu i Sverige
 
Hanar normal dosering är av 25-50mg / dag som injektion.
Femal 50 mg / dag, varannan dag. Även kvinnliga idrottare hitta allmänhet Stanabol (stanozolol) mycket försvarbar, är den injicerbara formen regelbundet av restriktioner. I högre dos än 50 mg de är i riskzonen för virilization.

Skriv en recension

Ditt namn:


Din recension:
Notera: HTML översätts inte!

Betyg:  Dålig             Bra

Fyll i koden som visas i bilden nedan: