Filter
Pris
Paket
816
821
926
811
837
928
865
921
918
802
869
866
935
850
937
879
852
938
931
804
La sustancia
880
797
820
867
929
864
881
803
842
833
835
819
849
810
Nyligen Har Lagt Till
Välkommen till Steroider i Sverige

Köp Steroider Online Sverige

Shop Steroider Online Sverige på vår hemsida

Nu kan du handla 24/7 på nätet!
Enlangvag.se samarbetar med en internationell sjöfart lösning för att få många av de bäst säljande produkter över hela världen för att erbjuda dig möjligheten att köpa steroider på nätet utan recept. Som en ledande onlineapotek ger dig möjlighet att köpa steroider på nätet på bra priser som specialiserat sig på att sälja Anabola steroider (i injicerbara liksom i oral form) och HGH Hormoner och peptider, Insulin, muskelavslappnande, antiöstrogen och antiaromatize, vikt (fett) förlust och andra anabolics, vi är glada över att kunna erbjuda dig samma stora produkter och funktioner som våra över hela världen kunder tycker om.

Om du är orolig för din personliga säkerhet och trygghet, oroa dig inte - du är säker med oss!

Alla paket levereras på ett tillförlitligt sätt att säkerställa maximal diskretion och leveransförmåga.

Vi levererar till Sverige, liksom till de flesta länder i Europa.

Beroende på var du befinner dig, kan vi skicka dig ett gratisprov av våra produkter.
Kontakta oss för mer information, men vänligen förstå att vi inte kan skicka
gratisprover till varje kund som vill köpa steroider på nätet.

Du ser din kompletta totala ordersumman i kassan. Ditt slutpris är garanterad till den kurs vid den tidpunkt du lagt din beställning, så du kommer inte att extra avgifter vid leverans.

Provibol

Provibol

Tillverkare: Alpha Pharma
Modellnummer: 557
Paket: 25 mg (50 tabletter)
La sustancia: Mesterolon (Proviron)
Tillgänglighet: I lager
Pris: 39.10€
Exkl. moms: 39.10€
Köpa Provibol Sverige
 
Proviron består av 25 mg mesterolone per tablett. Detta är inte en anabol men en mycket kraftfull anti-östrogen. Förhindra gynekomasti medan vätskeretention och fett minskar, tillåter det återvinning av testosteron produktion i testiklarna, vilket förhindrar aromatisering.
 
Proviron fungerar som en anti-aromatisk: den förhindrar aromatization (omvandling) av anabola steroider till östrogen. Man undviker gynekomasti och kan kombineras med Nolvadex för att öka dess effektivitet. Det är visserligen klart att Proviron och Nolvadex är både anti-östrogener vars verkningsmekanismer är olika och kompletterar varandra, och det är därför en kombination av dessa två produkter är så effektiv: medan Proviron förhindrar aromatisering av anabola, Nolvadex blockerar östrogenreceptorn cellerna och förhindrar dem från att agera. Det är därför en formidabel tandem.
 
Provibol till salu Sverige
 
Proviron är inte bara en utmärkt antiöstrogen: Att upprätthålla en låg nivå av östrogen, Proviron minskar också vätskeansamling. Det ger användaren slet utseende som eftersträvas av många kroppsbyggare, speciellt när de förbereder för tävlingar.
 
Det bör noteras att Proviron tenderar att begränsa muskeltillväxt på grund av en steroid cykeln eftersom det fäster vid androgenreceptorceller i stället för andra steroider i kroppen, som sedan blockerade ut och därför ineffektiva. Det är därför många kroppsbyggare ta en minimal dos av Proviron, bara för att undvika gynekomasti.
 
Billig Provibol till salu i Sverige
 
När det gäller de biverkningar av mesterolon, de är sällsynta under 100 mg per dag. I själva verket, tabletter av Proviron inte alfa-alkylerade 17 och skapar ingen skada på levern. Men om vi börjar att överstiga 75 till 100 mg dagligen, ofta nya fenomen som priapism (smärtsam situation där penis efter erektionen inte återfå sin normala slapphet) hos män eller virilisering hos kvinnor.
 
Dosering: Ta en 25 mg tablett per dag för behandling

Skriv en recension

Ditt namn:


Din recension:
Notera: HTML översätts inte!

Betyg:  Dålig             Bra

Fyll i koden som visas i bilden nedan: