Filter
Pris
Paket
930
790
919
932
855
787
920
812
818
875
791
831
923
808
922
786
924
846
844
914
883
854
La sustancia
830
789
925
867
798
829
809
841
796
832
817
795
857
915
853
845
794
807
Nyligen Har Lagt Till
Välkommen till Steroider i Sverige

Köp Steroider Online Sverige

Shop Steroider Online Sverige på vår hemsida

Nu kan du handla 24/7 på nätet!
Enlangvag.se samarbetar med en internationell sjöfart lösning för att få många av de bäst säljande produkter över hela världen för att erbjuda dig möjligheten att köpa steroider på nätet utan recept. Som en ledande onlineapotek ger dig möjlighet att köpa steroider på nätet på bra priser som specialiserat sig på att sälja Anabola steroider (i injicerbara liksom i oral form) och HGH Hormoner och peptider, Insulin, muskelavslappnande, antiöstrogen och antiaromatize, vikt (fett) förlust och andra anabolics, vi är glada över att kunna erbjuda dig samma stora produkter och funktioner som våra över hela världen kunder tycker om.

Om du är orolig för din personliga säkerhet och trygghet, oroa dig inte - du är säker med oss!

Alla paket levereras på ett tillförlitligt sätt att säkerställa maximal diskretion och leveransförmåga.

Vi levererar till Sverige, liksom till de flesta länder i Europa.

Beroende på var du befinner dig, kan vi skicka dig ett gratisprov av våra produkter.
Kontakta oss för mer information, men vänligen förstå att vi inte kan skicka
gratisprover till varje kund som vill köpa steroider på nätet.

Du ser din kompletta totala ordersumman i kassan. Ditt slutpris är garanterad till den kurs vid den tidpunkt du lagt din beställning, så du kommer inte att extra avgifter vid leverans.

Prima-Max

Prima-Max

Tillverkare: Maxtreme
Modellnummer: 541
Paket: 10ml vial (150 mg/ml)
La sustancia: Trenbolon Mix (Tri-Tren)
Tillgänglighet: I lager
Pris: 463.25€
Exkl. moms: 463.25€
Köpa Prima-Max Sverige
 
Produktbeskrivning
Köp Testosteron Propionate 50 mg i USA bodybuilding butik med världsomspännande leverans. Vi accepterar kreditkort: Mastercard, Visa, Amex och PayPal betalningar.
Vår steroid butik erbjuder hög kvalitet Trenbolone Mix till salu på nätet. MAXtreme Pharmas Prima-Max är högsta kvalitet trenbolon Mix 150mg 10ml vial (Testosteron Propionate 50 mg) från den berömda injicerbara steroider producent.
 
Vår online apotek ger injicerbara steroider i världen, så att vi kan leverera din beställning till dig snabbt, säkert och diskret oavsett var du bor: USA, Kanada, Storbritannien, Irland, Spanien, Tyskland, Frankrike, Italien, Holland, Sydafrika, Danmark, Sverige, Finland, Norge, Japan, Nya Zeeland eller annat. Vi erbjuder reshipping policy för saknade, beslagtagna eller skadade paket.
 
Vi arbetar som steroid leverantörer sedan mars 2009 och har stor erfarenhet av att tillhandahålla steroider till salu med total komfort för kunderna.
 
Vår vänliga personal är alltid redo att hjälpa, har alla paket spårningskoder. Vi skickar e-postmeddelanden för din beställning status förändring och du kan alltid kontrollera aktuell status via vår speciella onlinetjänst.
 
Köpa Prima-Max Sverige
 
Prima-Max är allmänt känd som Testosteron Propionate 50 mg, trenbolonacetat 50 mg, Drostanolone propionat 50mg
Andra alternativa namn för Prima-Max (trenbolon Mix): MAXtreme Pharma, trenbolon Mix, testosteron propionat, trenbolonacetat, Drostanolone propionat, trenbolon, trenbolon Blend, trenbolon Mix, testosteron propionat, trenbolonacetat, Tri Trenabol, Trenabolin, Drostanolone propionat, trenbolon , trenbolon Blend, Testosteron Propionate 50 mg 150 mg 10 ml flaska, Prima-Max 150mg 10ml flaskan.
 
Alla dessa är olika märken av samma aktiva substans - trenbolon Mix
 
Billig Prima-Max till salu i Sverige
 
Prima-Max är en trenbolon Mix av trenbolonacetat, trenbolon Enanthate och trenbolon hexahydrobenzylcarbonate
Prima-Max är en steroid blandning innehållande tre olika estrar som trenbolonacetat, trenbolon Enanthate och trenbolon hexahydrobenzylcarbonate. Dessa ämnen är närvarande i lika mängder av 50 mg vardera. På grund av verkan av acetat produkt som har en snabbare åtgärder för att starta, anledningen som kan jämföras med Para vid början av administreringen. Eftersom det är en beredning baserad på trenbolon används av kroppsbyggare både för att definiera och för ackumulering av muskelmassa och styrka. Med denna produkt får vi muskelmassa på kort tid utan vattenretention och fett i kroppen.
 
Prima-Max har egenskapen av smak, men har en tendens att binda till progesteronreceptorer. Biverkningar som orsakas av progesteron liknar dem av östrogen. Ett bekymmer är gynekomasti som inträffar sällan hos personer som använder trenbolon. Denna effekt kan inträffa när trenbolon kombineras med en annan steroid det smaksättning lätt. Av denna anledning är det lämpligt att använda antiöstrogener.
 
Normal dos som skall användas Prima-Max är 150-300 mg per vecka. När önskas muskeltillväxt kan kombineras med testosteron Enanthate och för att definiera med testosteron propionat, Primobolan eller oxandrolon.

Skriv en recension

Ditt namn:


Din recension:
Notera: HTML översätts inte!

Betyg:  Dålig             Bra

Fyll i koden som visas i bilden nedan: