Filter
Pris
Paket
930
790
919
932
855
787
920
812
818
875
791
831
923
808
922
786
924
846
844
914
883
854
La sustancia
830
789
925
867
798
829
809
841
796
832
817
795
857
915
853
845
794
807
Nyligen Har Lagt Till
Välkommen till Steroider i Sverige

Köp Steroider Online Sverige

Shop Steroider Online Sverige på vår hemsida

Nu kan du handla 24/7 på nätet!
Enlangvag.se samarbetar med en internationell sjöfart lösning för att få många av de bäst säljande produkter över hela världen för att erbjuda dig möjligheten att köpa steroider på nätet utan recept. Som en ledande onlineapotek ger dig möjlighet att köpa steroider på nätet på bra priser som specialiserat sig på att sälja Anabola steroider (i injicerbara liksom i oral form) och HGH Hormoner och peptider, Insulin, muskelavslappnande, antiöstrogen och antiaromatize, vikt (fett) förlust och andra anabolics, vi är glada över att kunna erbjuda dig samma stora produkter och funktioner som våra över hela världen kunder tycker om.

Om du är orolig för din personliga säkerhet och trygghet, oroa dig inte - du är säker med oss!

Alla paket levereras på ett tillförlitligt sätt att säkerställa maximal diskretion och leveransförmåga.

Vi levererar till Sverige, liksom till de flesta länder i Europa.

Beroende på var du befinner dig, kan vi skicka dig ett gratisprov av våra produkter.
Kontakta oss för mer information, men vänligen förstå att vi inte kan skicka
gratisprover till varje kund som vill köpa steroider på nätet.

Du ser din kompletta totala ordersumman i kassan. Ditt slutpris är garanterad till den kurs vid den tidpunkt du lagt din beställning, så du kommer inte att extra avgifter vid leverans.

Parabolin

Parabolin

Tillverkare: Alpha Pharma
Modellnummer: 593
Paket: 5x1.5 ml ampuller (75 mg/1,5 ml)
La sustancia: Trenbolon hexahydrobenzylcarbonate
Tillgänglighet: I lager
Pris: 50.15€
Exkl. moms: 50.15€
Köpa Parabolin Sverige
 
Parabolin (Tren Hex) är indicerat för behandling av svår muskeldystrofi och svår orelaterade muskulös katabolism samt akut tillväxt misslyckande.
 
Ett derivat av 19-nortestosteron, Parabolin (Tren Hex) är icke-aromatizing. Många människor som använder det som att den producerar dramatiska hårdhet och styrka ökar under en kort tidsperiod. Parabolin (Tren Hex) är ofta förknippat med Finajet. Finejet är en veterinär steroid och innehåller trenbolonacetat som är mycket snabbverkande. Parabolin (Tren Hex), men innehåller trenbolon hexahydrobenzylcarbonate. Denna ester gör Parabolin (Tren Hex) långvarig (upp till två veckor eller mer) och ett bättre alternativ för humant bruk.
 
Parabolin till salu Sverige
 
Parabolin (Tren Hex) har inga östrogena aktivitet och det är fem gånger starkare än testosteron som både en anabol och androgen annan stor egenskap hos Para är att det binder ganska vilja till androgenreceptorer, som främjar tillväxten av muskelcellerna och förbränning av fettceller. Dessutom, Para binder också till de glucocoticoid receptorer. Glukokortikoid hormoner är vad berättar musklerna att frigöra protein (katabolism). När Para binder till glucocotoid receptorer, det faktiskt minskar katabolism (bra). Para anses också vara ett näringsämne avskärmning agent. Vad detta betyder är att den har förmågan att omvandla mer mat i en muskel och mindre till fett.
 
Bieffekter:
Det finns rapporter om sexuell dysfunktion (som kan avtagit om du stack Para med testosteron) och gynocomastia. Gynocomastia symptom inkluderar uppsvälldhet och en ökning av bröstvävnad. På den motsatta anmärkning, det är inte nödvändigtvis ett utmärkt val för kvinnor eftersom det kan ha starka viriliserande effekter på kvinnor.
 
Billig Parabolin till salu i Sverige
 
Det kan också sänka sköldkörtel nivåer, så det är viktigt att ta en T3 att minimera effekterna av detta. Parabolin (Tren Hex) är också känd för att öka aggression. Människor kan vilja detta när det hjälper dem att förbereda sig för och konkurrera och fall, men det är inte en isolerad aggression och kan påverka alla aspekter av livet. Hosta, sömnlöshet och nattliga svettningar och minskade kardiovaskulära kapacitet är också vanliga.

Skriv en recension

Ditt namn:


Din recension:
Notera: HTML översätts inte!

Betyg:  Dålig             Bra

Fyll i koden som visas i bilden nedan: