Filter
Pris
Paket
930
790
919
932
855
787
920
812
818
875
791
831
923
808
922
786
924
846
844
914
883
854
La sustancia
830
789
925
867
798
829
809
841
796
832
817
795
857
915
853
845
794
807
Nyligen Har Lagt Till
Välkommen till Steroider i Sverige

Köp Steroider Online Sverige

Shop Steroider Online Sverige på vår hemsida

Nu kan du handla 24/7 på nätet!
Enlangvag.se samarbetar med en internationell sjöfart lösning för att få många av de bäst säljande produkter över hela världen för att erbjuda dig möjligheten att köpa steroider på nätet utan recept. Som en ledande onlineapotek ger dig möjlighet att köpa steroider på nätet på bra priser som specialiserat sig på att sälja Anabola steroider (i injicerbara liksom i oral form) och HGH Hormoner och peptider, Insulin, muskelavslappnande, antiöstrogen och antiaromatize, vikt (fett) förlust och andra anabolics, vi är glada över att kunna erbjuda dig samma stora produkter och funktioner som våra över hela världen kunder tycker om.

Om du är orolig för din personliga säkerhet och trygghet, oroa dig inte - du är säker med oss!

Alla paket levereras på ett tillförlitligt sätt att säkerställa maximal diskretion och leveransförmåga.

Vi levererar till Sverige, liksom till de flesta länder i Europa.

Beroende på var du befinner dig, kan vi skicka dig ett gratisprov av våra produkter.
Kontakta oss för mer information, men vänligen förstå att vi inte kan skicka
gratisprover till varje kund som vill köpa steroider på nätet.

Du ser din kompletta totala ordersumman i kassan. Ditt slutpris är garanterad till den kurs vid den tidpunkt du lagt din beställning, så du kommer inte att extra avgifter vid leverans.

Parabolan 100

Parabolan 100

Tillverkare: Dragon Pharma
Modellnummer: 706
Paket: 10 ml ampull (100 mg/ml)
La sustancia: Trenbolon hexahydrobenzylcarbonate
Tillgänglighet: I lager
Pris: 67.15€
Exkl. moms: 67.15€
Köpa Parabolan 100 Sverige
 
Para av draken Pharma är en steroid injektion innehållande 100 mg / ml av hormoner trenbolonacetat hexahydrobenzylcarbonate, och det finns i en 10 ml flaska.
 
Para, som det ofta kallas, har Para samma ingridients som den berömda Para av Negma. Ester hexahydrobenzylcarbonate är nästan densamma som Enanthate ester, med avseende på tiden att släppas in i kroppen. Genom vilken liknar Enanthate, en vecka är injektion av de två-gånger mer än tillräckligt för lagring av blodet så konstant som möjligt.
 
Trenbolon är en av de starkaste steroider används av idrottsmän och kroppsbyggare i våra dagar. Vanligtvis namnges Tren är trenbolon en stark anabol steroid med höga androgena egenskaper. Trenbolon är oförmögen att producera den kemiska strukturen aromatisering så att den inte producerar östrogen insättningar. Detta är den främsta anledningen till trenbolon ger en uttalad mängd muskel definition och hårdhet.
 
Trenbolon blev först en populär steroid vid flera apotek började producera den populära steroid, Para. Många användare av Para hade goda resultat, och det är anledningen till att många underjordiska laboratorier fyllde steroider som är markerade med denna medicin.
 
Parabolan 100 till salu Sverige
 
Trenbolon är i princip användas inom veterinärmedicinen, för ökningen av muskelmassa av boskapen och minskning av kroppsfett från andra djur. Kroppsbyggare som använder trenbolon rapporterade stora vinster i styrka och muskelmassa, och det är också en stor fettförbränningen. Den androgen testosteron förhållandet är 100, men trenbolon förhållandet är 500, så att du kan föreställa sig hur kraftfull denna steroid är.
 
Det dåliga med Tren, är det faktum att denna drog kommer att sluta med kroppens naturliga processen av produktionen av testosteron, så en bra PCT är nödvändig vid slutet av en cykel.
 
Genom en kraftfull androgena steroider, kommer Para producera tydliga androgena biverkningar. För att slippa hålla sådana problem trenbolon på en rekommenderad dos. Om det inte hålls på en rimlig dos kan konvertera till östrogen och ge biverkningar såsom Deca-Durabolin eller gör. Om du är benägna att denna typ av problem, rekommenderas att lägga till några Cabaser av din cykel.
 
Billig Parabolan 100 till salu i Sverige
 
Genom att äga en väl köra anabola effekter, Para, kan ingå i både "bulk" och "skära" cykler, med bra resultat. Användare som vill lägga till bulk upp Testosteron med ett oralt medel såsom Dianabol. För kapning cykler bodybuyilders ofta stack Testosteron Propinate med Para och Winstrol. Tillsammans med en balanserad kost och aerobics ger Tren underbart resultaten.Vrouwelijke bodybuilder ingen användning av trenbolonacetat, eftersom detta masculizing sida definitivt.
 
Genomsnittlig dos: 300-700 mg / vecka

Skriv en recension

Ditt namn:


Din recension:
Notera: HTML översätts inte!

Betyg:  Dålig             Bra

Fyll i koden som visas i bilden nedan: