Filter
Pris
Paket
930
790
919
932
855
787
920
812
818
875
791
831
923
808
922
786
924
846
844
914
883
854
La sustancia
830
789
925
867
798
829
809
841
796
832
817
795
857
915
853
845
794
807
Nyligen Har Lagt Till
Välkommen till Steroider i Sverige

Köp Steroider Online Sverige

Shop Steroider Online Sverige på vår hemsida

Nu kan du handla 24/7 på nätet!
Enlangvag.se samarbetar med en internationell sjöfart lösning för att få många av de bäst säljande produkter över hela världen för att erbjuda dig möjligheten att köpa steroider på nätet utan recept. Som en ledande onlineapotek ger dig möjlighet att köpa steroider på nätet på bra priser som specialiserat sig på att sälja Anabola steroider (i injicerbara liksom i oral form) och HGH Hormoner och peptider, Insulin, muskelavslappnande, antiöstrogen och antiaromatize, vikt (fett) förlust och andra anabolics, vi är glada över att kunna erbjuda dig samma stora produkter och funktioner som våra över hela världen kunder tycker om.

Om du är orolig för din personliga säkerhet och trygghet, oroa dig inte - du är säker med oss!

Alla paket levereras på ett tillförlitligt sätt att säkerställa maximal diskretion och leveransförmåga.

Vi levererar till Sverige, liksom till de flesta länder i Europa.

Beroende på var du befinner dig, kan vi skicka dig ett gratisprov av våra produkter.
Kontakta oss för mer information, men vänligen förstå att vi inte kan skicka
gratisprover till varje kund som vill köpa steroider på nätet.

Du ser din kompletta totala ordersumman i kassan. Ditt slutpris är garanterad till den kurs vid den tidpunkt du lagt din beställning, så du kommer inte att extra avgifter vid leverans.

Nandrobolin

Nandrobolin

Tillverkare: Alpha Pharma
Modellnummer: 589
Paket: 10 ampuller (250 mg/ml)
La sustancia: Nandrolone decanoate (Deca)
Tillgänglighet: I lager
Pris: 66.30€
Exkl. moms: 66.30€
Köpa Nandrobolin Sverige
 
Nandrolon decanoate (Deca) är en av de mest populära injicerbara steroider. Populariteten är sannolikt att bero på det faktum att Deca uppvisar betydande anabola effekter med minimala androgena biverkningar. Anses av många den bästa övergripande steroid för en man att använda (biverkningar kontra resultat) Deca injiceras vanligtvis en gång i veckan med en dos av 200-400mg. Med detta belopp är östrogen konvertering liten så gyno är oftast inte ett problem. Även ovanliga problem med leverenzymer, blodtryck eller kolesterolnivåer. Vid högre doser kan biverkningar bli vanligare, men det är fortfarande en mycket väl tolererat läkemedel. Deca för bodbuilding kan införlivas effektivt i både massa och skärcykler. En stor nackdel med Deca är att det kan upptäckas i ett läkemedel skärm så länge som ett år efter användning. Deca anses vara den mest populära av alla steroider.
 
Billig Nandrobolin till salu i Sverige
 
Det är en oljebaserad injicerbara steroid som producerar mycket få biverkningar. Deca är också lätt på levern och främjar god storlek och styrka samtidigt minska kroppsfett. Deca endast aromatizes (omvandlas till östrogen) i extrema doser. Det är mycket anabola men bara måttligt androgen. Nandrolon Decanoate är avslutad naturliga produktionen av testosteron, men inte extrem. Vinster kommer att dräneras åtminstone om hans konto efter cykelperioden om pass intensiv. Vanliga dosen är 200 mg per vecka med höjder som sträcker sig från 200 mg per dag. Den genomsnittliga längden är ca 2 till 4 månader. Det finns mycket få biverkningar. Blodkoagulering tid ökas så att vissa människor kan blodiga näsor när de är uttorkade. Nandrolon Decanoate anses allmänt av idrottsmän och idrottsläkare att vara den säkraste och mest effektiva injicerbara anabola steroider.
 
Nandrobolin till salu Sverige
 
Deca är något androgen och blir alltmer populärt med kvinnliga kroppsbyggare. Även om biverkningar är liknande de för andra steroider har rapporterats, att effekterna är relativt ovanligt i jämförelse med andra typer av steroider. Nandrolon har ingen effekt på immunsystemet, till skillnad från testosteron! Det kommer inte att skada bindväv, dvs armbågar, knän (Big problem bland tung steroid användare). Det är inte aromatize enkelt och ger kroppen en mager hård titt.
 
biverkningar
 
Höga doser under långvarig behandling och / eller regelbunden användning orsakar androgen stad, visas förändrad röst hos känsliga kvinnor, akne, hypertrikos, ökad libido (priaprism hos pojkar och klitoris hypertrofi hos flickor). Omröstning ändras av flickor kan vara permanent. Som androgen stad har observerats, bör behandlingen avbrytas. Det är också möjligt, amenorré eller andra avvikelser i menorrhoea observeras, eller till och med ödem (bevarande och salter vatten), hämning av spermier underskattade stad primär inkallande av epifysen.

Skriv en recension

Ditt namn:


Din recension:
Notera: HTML översätts inte!

Betyg:  Dålig             Bra

Fyll i koden som visas i bilden nedan: