Filter
Pris
Paket
863
870
889
792
888
843
848
1095
824
La sustancia
793
826
Nyligen Har Lagt Till
Välkommen till Steroider i Sverige

Köp Steroider Online Sverige

Shop Steroider Online Sverige på vår hemsida

Nu kan du handla 24/7 på nätet!
Enlangvag.se samarbetar med en internationell sjöfart lösning för att få många av de bäst säljande produkter över hela världen för att erbjuda dig möjligheten att köpa steroider på nätet utan recept. Som en ledande onlineapotek ger dig möjlighet att köpa steroider på nätet på bra priser som specialiserat sig på att sälja Anabola steroider (i injicerbara liksom i oral form) och HGH Hormoner och peptider, Insulin, muskelavslappnande, antiöstrogen och antiaromatize, vikt (fett) förlust och andra anabolics, vi är glada över att kunna erbjuda dig samma stora produkter och funktioner som våra över hela världen kunder tycker om.

Om du är orolig för din personliga säkerhet och trygghet, oroa dig inte - du är säker med oss!

Alla paket levereras på ett tillförlitligt sätt att säkerställa maximal diskretion och leveransförmåga.

Vi levererar till Sverige, liksom till de flesta länder i Europa.

Beroende på var du befinner dig, kan vi skicka dig ett gratisprov av våra produkter.
Kontakta oss för mer information, men vänligen förstå att vi inte kan skicka
gratisprover till varje kund som vill köpa steroider på nätet.

Du ser din kompletta totala ordersumman i kassan. Ditt slutpris är garanterad till den kurs vid den tidpunkt du lagt din beställning, så du kommer inte att extra avgifter vid leverans.

HCG 5000IU

HCG 5000IU

Tillverkare: Bharat serums
Modellnummer: 613
Paket: 1 injektionsflaska med 5000IU
La sustancia: HCG
Tillgänglighet: I lager
Pris: 21€
Exkl. moms: 21€
Köpa HCG 5000IU Sverige
 
Corion C - 5000 i.u är en medicin som används för behandling av infertilitet hos kvinnor och öka spermie hos män. Läkemedlet innehåller den aktiva ingrediens som kallas humant koriongonadotropin (HCG), som är ett polypeptidhormon som genereras av syncytiotrofoblast, en komponent i det befruktade ägget efter befruktningen. Hormonet spelar en viktig roll i utvecklingen av ett ägg i en kvinnas äggstock och utlöpare frisättningen av ägget under ägglossningen. Corion HCG finns i en förpackning innehållande den sterila frystorkat pulver och vätska.
 
Vilken åkomma botas genom medicin?
 
Human koriongonadotropin hormon (HCG) fungerar på olika villkor. Corion 5000 i.u behandlar hypofysen sjukdomar, infertilitet frågor hos kvinnor och hjälper en man att öka spermieantalet. Ibland gör testiklarna unga pojkar normalt inte falla ner i pungen. Detta läkemedel läker sådana förhållanden.
 
HCG 5000IU till salu Sverige
 
Hur Corion fungerar?
 
Humant koriongonadotropin som är närvarande i Corion är ett vattenlösligt glykoprotein som erhålles från urin från gravida kvinnor. En enda Corion 5000 injektion innehållande HCG inducerar ägglossning inom 38 och 40 timmar. HCG är en analog av luteiniserande hormon (LH), tillsammans med follikelstimulerande hormon. Den spelar en viktig roll i utvecklingen och mognaden av äggstocksfollikeln och initierar ägglossning under mitten av cykeln. HCG stimulerar gulkroppen i äggstockarna att producera progesteron. När det kommer till män, det stimulerar produktionen av testosteron och ökar spermie hos män. HCG verkar på interstitiella celler i testiklarna som leder till genereringen av androgener.
 
Vad är en lämplig dos?
 
Eftersom detta är en hormonell medicinering, är det obligatoriskt att få ett recept från din husläkare. Dosen bestäms av läkaren efter ditt tillstånd bedöms på flera faktorer, såsom vikt, kön, ålder, etc. Det finns ingen fast dos eftersom det varierar från patient till patient. Se till att intaget är alltid enligt läkarens rekommendationer.
 
Billig HCG 5000IU till salu i Sverige
 
Intaget av Corion HCG måste undvikas om du lider av följande villkor:
 
Allergisk Human koriongonadotropin
Hjärt-relaterade problem
Epilepsi
Leversjukdom
Sköldkörteln eller binjurarna oordning
för tidig pubertet
Prostata problem
njursjukdomar
Migrän
Astma
Under graviditeten eller planerar att bli gravida
Amning

Skriv en recension

Ditt namn:


Din recension:
Notera: HTML översätts inte!

Betyg:  Dålig             Bra

Fyll i koden som visas i bilden nedan: