Filter
Pris
Paket
863
870
889
792
888
843
848
1095
824
La sustancia
793
826
Nyligen Har Lagt Till
Välkommen till Steroider i Sverige

Köp Steroider Online Sverige

Shop Steroider Online Sverige på vår hemsida

Nu kan du handla 24/7 på nätet!
Enlangvag.se samarbetar med en internationell sjöfart lösning för att få många av de bäst säljande produkter över hela världen för att erbjuda dig möjligheten att köpa steroider på nätet utan recept. Som en ledande onlineapotek ger dig möjlighet att köpa steroider på nätet på bra priser som specialiserat sig på att sälja Anabola steroider (i injicerbara liksom i oral form) och HGH Hormoner och peptider, Insulin, muskelavslappnande, antiöstrogen och antiaromatize, vikt (fett) förlust och andra anabolics, vi är glada över att kunna erbjuda dig samma stora produkter och funktioner som våra över hela världen kunder tycker om.

Om du är orolig för din personliga säkerhet och trygghet, oroa dig inte - du är säker med oss!

Alla paket levereras på ett tillförlitligt sätt att säkerställa maximal diskretion och leveransförmåga.

Vi levererar till Sverige, liksom till de flesta länder i Europa.

Beroende på var du befinner dig, kan vi skicka dig ett gratisprov av våra produkter.
Kontakta oss för mer information, men vänligen förstå att vi inte kan skicka
gratisprover till varje kund som vill köpa steroider på nätet.

Du ser din kompletta totala ordersumman i kassan. Ditt slutpris är garanterad till den kurs vid den tidpunkt du lagt din beställning, så du kommer inte att extra avgifter vid leverans.

Eutropin LG 4IU

Eutropin LG 4IU

Tillverkare: LG Since
Modellnummer: 644
Paket: 1 injektionsflaska med 4IU
La sustancia: Humant Tillvaxthormon (HGH)
Tillgänglighet: Out Of Stock
Pris: 48€
Exkl. moms: 48€
Köpa Eutropin LG 4IU Sverige
 
HGH används vanligen för att hjälpa till med återhämtningen och rekommenderas inte för användning med varje cykel. Även om det är egentligen inte en fristående anabola produkt, ökar definitivt den anabola effekten av regelbunden över förväntan. Det rapporterades också att vinsterna för att få cykler är också mer lättskött och anabola biverkningar minimeras. Lägg till detta det faktum att det är också en anti-aging produkt, så att du ser bättre på alla möjliga sätt!
 
Eutropin LG 4IU till salu Sverige
 
Eutropin - Platinum Series:
 
Förutom att ha en hög grad av HGH, Eutropin innehåller glycin, som är vetenskapligt bevisat att stimulera hypofysen att frigöra höga nivåer av egna naturliga HGH. När man lägger syntetiskt hormon för kroppen, det finns en risk att kroppen kan minska det naturliga hormonet produktionen och tillsatsen av glycin är ett försök att minska detta fenomen. (Läs insatsen av produkten för råd om hur man minimera denna effekt)
Eutropin innehålla ytterligare excipienter att bufferten av HGH i syfte att möjliggöra en högre grad av effektivitet. Enligt tester är Eutropin ± 12% effektivare än den mest kända delen, välrenommerade varumärken.
Den bakteriostatiska vattnet innehåller ett konserveringsmedel som bromsar mikrobiell tillväxt i rekonstituerade HGH förbättra varaktigheten av densamma upp till 4 gånger.
 
Billig Eutropin LG 4IU till salu i Sverige
 
HGH 3,8 mg per flaska som är 10:27 ui. Detta tar hand om en liten mängd av ett kan inte dra ut flaskan och garanterar fullständig 10iu HGH.
Den innehåller 10 x 1 ml sprutor för insulin för att komma igång så fort du får din kit. Inget behov att köra runt i sprutorna. Du kan också köpa mer från oss.
 
Vi vet att du inte kan få varenda droppe vätska ur flaskan. Vi har räknat ut att detta är ca 0025 ml och med tillägg av en extra 0,27 IE av HGH är garanterad att få en fullständig 10iu ur flaskan.

Skriv en recension

Ditt namn:


Din recension:
Notera: HTML översätts inte!

Betyg:  Dålig             Bra

Fyll i koden som visas i bilden nedan: