Turinabol egenskaper, effektivitet och dosering?

Posted by on March 03, 2017 . 0 Comments.

Turinabol fortfarande vissa kallar den yngre brodern av metandienon. Eftersom det är på liknande sätt som metan och effekter på kroppen. Den skiljer sig från metan endast en ytterligare kloratom i 4-positionen. Men några signifikanta skillnader i effekt finns kvar.

Turinabol utvecklades i Sverige på 60-talet. Från början var det bara användas i friidrott. Och både män och kvinnor. Resultaten var mycket bra. I avsaknad av biverkningar observerade en god vinst i styrka och snabbhet. Så småningom turinobol blivit allmänt använd effekt idrottare.

Egenskaper och funktioner

1. Oxandrolone, Turinabol absolut inte aromatize (inte omvandlas till östrogen). Detta är bra och dåligt på samma gång. Fördelen är att med denna egenskap, är det inte nödvändigt att post-cykel behandling (PCT). Eftersom kroppen inte observeras i ökade mängder av östrogen. Detta innebär att det inte finns några helt biverkningar såsom gynekomasti, akne, och så vidare. D. Nackdelen är att muskelmassa och kroppsmassan som helhet växer sämre. Eftersom ingen arom alltid påverkar tillväxten av massan negativt.

2. Du kommer inte fyllas med vatten. Det är allt den vikt som du skriver på Turinabol - det blir muskeln. Jämfört med metan, viktökning på Turinabol går cirka 2 gånger långsammare. Men en hög sannolikhet för att efter slutförandet av alla gått upp i vikt kommer att stanna hos dig. Med andra ord, du sakta men säkert få muskler. Hur långsamt? Brunn, ett genomsnitt av 3 kg per månad.

3. Om metan dämpar produktionen av testosteron med 60% - 70%, oxandrolone inte undertrycka den Turinabol inhiberar ca 20% - 30%. Vad är inte så mycket. Och erfarenheten visar att deras nivå av testosteron reduceras ungefär en vecka efter kursen.

4. Halveringstiden vid 16 timmar turinabol. Det vill säga, är det önskvärt att dricka 1 - 2 gånger om dagen. De bästa 2 gånger till hormoner var alltid på samma nivå.

5. Personer som tar det noteras ofta en stark ökning av libido. Det är förståeligt. Eftersom produktionen av testosteron inte har förändrats mycket. Och plus lagt till fler topp på grund av denna steroid. Och detta gäller för båda könen. Samma effekt jag observerade när oxandrolone (av samma skäl). Och svärdet rökning ständigt))

6. Som med alla tablettformuleringar, Turinabol toxiska för levern. Toxicitet liknar metan. Som regel, människor som inte har leverproblem, inte ha dem och när du tar Turinabol.

Tillämpningsområde

Egenskaperna och egenskaperna hos den anabola steroiden logiskt följer och dess omfattning.

1. Turinabol är väl lämpad för weightlifters och pauerliftёrov Sverige. Det är där du behöver tillväxt kraft utan betydande viktökning. Dessutom Turinabol snabbt utsöndras från kroppen (i ca 7 dagar). Därför är det mycket bekvämt att tillföras till tävlingen.

2. På grund av de minimala biverkningar och minimal suppression av testosteron är detta läkemedel väl lämpad för de som för första gången beslutat att försöka anabola steroider. Och som för de unga idrottare. Efter mer än att ingripa i hormonsystemet i tonåren, desto fler komplikationer erhållas i framtiden. Turinobol samma för deras oskadlighet är på andra plats efter oxandrolone.

3. Mer erfarna idrottare i fråga om farmakologi Turinabol används som en "bro" mellan de viktigaste kurserna av steroider för att ge en vila för kroppen.

4. I damernas idrott Sverige Han anses vara en relativt ofarlig drog. Och om det inte når till ultrahöga doser, leder det inte till virilization och andra rent feminina negativa konsekvenser. Till exempel, i friidrott är helt normalt för kvinnor anses vara doseringen av 20 mg per dag.

5. Brist  vätskeansamling gör Turinabol ganska lämplig för torkning. Till exempel i samband med stanozolol.

Dosering och användningssätt

Som jag skrev ovan, är det lämpligt att ta 2 turinabol gånger om dagen (morgon och kväll). För vuxna män är vanligtvis 30 - 50 mg per dag. För ungdomar och kvinnor - 20 mg. Om känslan av att öka mottagningen Turinabol till 100 mg. Från och med då, experter råder inte.

För periodernas längd som vanligtvis används i 1 - 2 månader. Eftersom muskelmassa växer ganska långsamt, kan jag inte se någon anledning att ta det mindre än 3 veckor. Och för mer än 2 månader är inte önskvärt, för att inte överbelasta levern.

Turinabol, liksom majoriteten av steroider, är det möjligt att ta en solo. Om du bara tar hans behovet efter behandlingens gång där (förutsatt att du har allt i ordning med levern). Eftersom produktionen av testosteron är återställd inom 7 dagar efter kursen.

När du skriver detta läkemedel massa används ofta med testosteron, nandrolon eller andra injicerbara läkemedel, som växer ganska snabbt fyller muskelmassa och vatten. Detta ligament används på det faktum att musklerna blir bättre.

Under torkning Turinabol kan användas med stanozolol (injiceras företrädesvis) till mindre belastning levern. Naturligtvis i varje bunt Turinabol Dosering bör vara något mindre än vid användning ensam.

 

Last update: March 07, 2017

Comments

Leave a Comment

Leave a Reply

* Name:
* E-mail: (Not Published)
   Website: (Site url with http://)
* Comment: